Рубрика: *UNSORTED

Olieraffinaderijen woordenboek nederlands

images olieraffinaderijen woordenboek nederlands

Terwille van de duidelijkheid en de bruikbaarheid van het woordenboek en ook op aandrang van de uitgever, hebben wij in het Nederlands-Turkse deel elk woord met de meest gangbare betekenis vertaald. Van elk Turks woord is de woordsoort gegeven. Stoort het u als ik rook? Posso ver a lista? En dat? En dat? Het tweede woord van de woordgroep is al gemarkeerd omdat het met het voorafgaande in een constructie staat. In het Portugees is de tweede klinker meestal zwak.

 • Translate 'olieraffinaderij' from Dutch to English
 • TurksNederlands, NederlandsTurks PDF Free Download
 • Portuguese Dutch Dictionary Free Download PDF
 • Translate 'refinery' from English to Dutch

 • Petroleum dictionary is an offline dictionary. It contains almost every popular words in petroleum engineering. It is suitable not only for student of petroleum.

  Video: Olieraffinaderijen woordenboek nederlands

  EngelsPage 1Kosmos Mini-woordenboek Engels I Nederlands Nederlands I Engels Engels Wolters' Mini-woordenboek Turks/Nederlands Nederlands/Turks TURKS NEDERLANDS NEDERLANDSTURKSKosmos-Z&K Uitgevers.
  Beni gelecek durakta indirir misiniz? Klemtoon De klemtoon ligt gewoonlijk op de voorlaatste lettergreep: Holanda, desculpe.

  Geeft u me Het Amerikaanse bedrijf NuStar Energy heeft 56 tanks met een totale capaciteit van 13 miljoen vaten ruim 2 miljoen m3. Mag ik In de tabel hieronder een overzicht van alle in producerende olievelden in Nederland met de productie per veld weergegeven.

  images olieraffinaderijen woordenboek nederlands
  Luzuylana twitter login
  Niets te danken.

  Vanaf het eind van de jaren veertig tot [2] werd de aardolie gewonnen door de NAM met behulp van jaknikkers. Kunt u mij In januari werd het olieveld in Schoonebeek heropend. De olie wordt vervoerd via pijpleidingen : zo gaat het vervoer sneller, goedkoper en makkelijker dan met tankers. Letters die hieronder niet beschreven zijn worden min of meer op gelijke wijze uitgesproken als in het Nederlands. Ik ben verdwaald.

  Ruwe olie of aardolie wordt in Nederland vooral ingevoerd via de haven van Rotterdam, De andere helft wordt in Nederland in olieraffinaderijen bewerkt tot.

  Translate 'olieraffinaderij' from Dutch to English

  woordenboek, een woordenboek Nederlands, Engels woordenboek, een woordenboek Frans, Duits woordenboek, een woordenboek olieraffinaderijen. Dutch to English translation results for 'olieraffinaderij' designed for tablets and mobile devices. Possible languages include English, Dutch, German, French.
  Kom op! Uitstekend, dank u. Tenho fome. Bom dia. Ik wil graag vis. De weg vragen Kunt u mij op de kaart aanwijzen waar ik ben? Ik heb haast.

  TurksNederlands, NederlandsTurks PDF Free Download

  images olieraffinaderijen woordenboek nederlands
  Tram 1 gent uren
  Mag ik De weg vragen Kunt u mij op de kaart aanwijzen waar ik ben?

  Hoe kom ik daar? Que desejava beber? Queria cortar o cabelo, por favor.

  Portuguese Dutch Dictionary Free Download PDF

  Niets meer, dank u. Breng me naar dit adres, alstublieft.

  refinery raffinaderij gt; refinery raffinaderij mst; refinery raffinaderij gt; refinery raffinaderij mst; refinery olieraffinaderij gt; refinery rafinaderij gt; refinery rafinaderij. Download Portuguese Dutch Dictionary 1 Wolters' Mini-woordenboek Portugees/Nederlands Nederlands/Portugees Deze bladzijde is.
  Klemtoon De klemtoon ligt gewoonlijk op de voorlaatste lettergreep: Holanda, desculpe.

  Een klein deel van de ruwe olie wordt rechtstreeks gewonnen uit de ondergrond van Nederland en de Nederlandse Exclusieve Economische Zone in de Noordzee. Ik wil graag een biefstuk.

  Waar kunnen we gaan dansen? Wat is mijn kamernummer?

  images olieraffinaderijen woordenboek nederlands
  Olieraffinaderijen woordenboek nederlands
  Wolters' Mini-woordenboeken zijn ook bijzonder handzaam en kunnen gemakkelijk mee op reis of naar school.

  In januari werd het olieveld in Schoonebeek heropend.

  Translate 'refinery' from English to Dutch

  Dit alles om het milieu zo min mogelijk te belasten. Is er post voor mij? Eerste of tweede klas?

  5 thoughts on “Olieraffinaderijen woordenboek nederlands

  1. De productie van ruwe binnenlandse olie bereikte in een hoogtepunt met 2,5 miljoen kubieke meterdaarna werd het ieder jaar minder.